Mi a jobb, hogy válasszon egy kiságy

Mi a jobb, hogy válasszon egy kiságy

Amikor kiválasztunk egy gyermekágy, gondoskodó szülők megpróbálják a maximális kényelem biztosítása érdekében az újszülött morzsákat. Elvégre ez egy kényelmes bölcső lesz a fő élőhelye a baba után az anya gyengéd kezét. Lesz órányi mély, édes álom, az első gyermek játékok lógó játékok és próbál felkelni a saját lábán.
24-750x575Ma lehet vásárolni gyermekágy néhány módosítást az interneten és az üzletekben.

Klasszikus ágyban. Classic oldalam – jelentősen emelkedett a padló fölött alsó, rugalmas matrac és magas gyakori gallyak fa lábazat. Egy ilyen kerítés védi a baba alá, bukdácsoló egy álomban. A láb telepített adók, kényelmes mozogni az ágyak a ház körül, de kis segítség ringató újszülött morzsákat. Amikor a baba öregszik, az alsó lehet csökkenteni, ezáltal megtartva a kívánt magasságot a gyermek biztonsági sín. Később, amikor a baba megtanulja, hogy aludni, az első kerítés teljesen megszűnt, így a baba a bölcsőben egy hangulatos mini kanapé. Klasszikus ágy – egy gyermek bútorok, bizonyított az évek során, mert a készülék egyszerűen semmi megtörni.

Bed-inga. Ez a funkcionális modell továbbfejlesztett változata a hagyományos, fából készült gyermek kiságy. A változások érintették az alsó része a bútorok: az internet ma már lehet vásárolni ilyen kiságy, amely kerülnek rögzített lábai és felszerelt rendszer inga hinta. A mozgás zajlik a gyermek bölcsője hosszanti szokásos egy újszülött, vagy keresztirányban, sokkal kényelmesebb az anya. Leggyakrabban az alján a kiságy egy fiókban tárolni bébiruhák.

Cradle. Az eredeti verzió a rácsos egy újszülött érintkezik apró bölcsője. Ez különbözteti meg a kiváló minőségű teljesítményt anyagok (környezetbarát műanyag), textil kárpit és lágy, természetesen a méret: ez a gyermekek a modell csak az újszülöttek súlya akár 8 kg. Mindazonáltal, a gyermekek bölcsője kompenzálja a hiányzó egy sor további funkció: amellett, hogy a tengeri betegség, ez az ágy szórakoztassák a baba segítségével a hordozható elektronikus körhinta játékok és játszik egy szép dallamot. Lágy éjszakai világítás, magassága öt szint, a képesség, hogy átalakulni egy praktikus pelenkázó … A szülők, akik vásárolnak online, vagy tárolja a mágikus baba kiságy, keresik, hogy töltse az életét a legkisebb családtag öröm és élénk színek.